رشد پیروزی آمیز گوساله بخش فوق‌العاده اصلی سرمایه گذاری مفید در گاو شیری بوده، اما متأسفانه هوزهم به تیتر یکی از سرمایه‌های اکثر در صنعت گاو شیری مورد غفلت می باشد . عصر زمانی از تولد تا از شیرگیری، به عنوان بزرگ‌ترین چالش متابولیکی و استرس در گوساله در لحاظ گرفته می‌گردد . در طول این سطح بحرانی، گوساله بایستی پس از تولد، زنده باقیمانده و با محفظه تازه مملو از گونه های میکروارگانیسم‌های بیماری‌زامقابله کرده، به تغذیه از شیر عمده از خون مادر سازگاری نشان دهد، تکامل و رشد آن گاه از زایش را شروع کند و تغییرات رفتاری، تغذیه‌ای و متابولیکی در گوساله تولید شود، تا یک نشخوارکننده فعال شود . رشد پیروزی آمیز گوساله در دربین این چالش‌ها احتیاج به تلفیق مدیریت، تغذیه و محیط داراست . 

پرس پلت

ساختمان جفت گاو از انتقال ایمنوگلوبولین سرم مادری به گوساله خودداری می نماید و متأسفانه گوساله بدون داشتن آنتی‌بادی متولد می‌شود، لذا گوساله به طور بی نقص وابسته به جذب ایمنوگلوبولین‌ها از آغوز مادر است، که این نیز تابع حجم آغوز مصرفی، غلظت ایمنوگلوبولین‌ها در آغوز و بازده جذب است . بنابر این با توجه به این که صرفاً او‌لین دوشش بعد از آن از زایش آغوز حقیقی و واقعی است، جهت وصال به غلظت مناسب ایمنوگلوبولین در سرم (۱۵ میلی‌گرم در میلی‌لیتر سرم) می بایست مقدار کافی آغوز با کیفیت را هرچه سریع‌تر آنگاه از ولادت مصرف کرد . 


بضاعت گوساله در رفع تعلق به شیر تا حدزیادی به تکامل وظیفه های شکمبه وابسسته هست . جیره با بضاعت و توان بالای تخمیر ، با ساخت اسیدهای چرب فرارعامل موثری بر تحریک رشدبافت‌های پوششی پیش معده در گوساله نو متولد شده میباشد . مراحل تکاملی دیگر، ایجاد جمعیت پایدار و متفاوت میکروارگانیسم‌های مستقر شکمبه هست . پژوهش‌ها نشان داده که ، فرمولاسیون جیره در این سطح که عصر انتقال بحرانی تکامل می‌باشد نیاز به دقت بیشتری داراست . 


طی چند هفته اولیه معاش ، رشد و تکثیر سلول‌ها در اندام‌های درونی حیوان به سرعت انجام می پذیرد و درصورتی که مواد مغذی مطلوب و متناسب با مرحله رویش گوساله در دسترس این اندام‌ها قرار گیرد ، این اندام‌هابه متا بولیز میزان بالای مواد مغذی عادت کرده ودر آتی تولید و تلاش بهتریخواهند داشت . 


ضعف عمومی و اندک اشتهایی در گوساله ها عمدتا به عامل ایراد در عملکرد دستگاه گوارش و سیستم ایمنی واقعه می‌افتد و سبب کاهش جذب مواد مغذی در بدن ، به هم خوردن بالانس مواد معدنی والکترولیت‌های ضروری، ضرر به بافت روده ، کاهش شدید وزن و نهایتا مرگ می شود و این یک عدد ازمشکلات زیاد کلیدی در دوران شیرخوارگی گوساله می باشد . 


ولی ناگفته نماند که در رویش گوساله رئیس بیشینه و کمینه دما اهمیت را دارد . 


محمترین 

نکات مدیریتی عبارتند از : 

-مصرف بموقع میزان کافی آغوز با کیفیت مناسب . 


-رعایت مسایل تغذیه‌ای و بخصوص اجرای پروتکل‌های بهداشتی . 


غذا ویژه گوساله (S .F .C (Special Feed for Calves حاصل فعالیت گروهی یکسری از متخصص ها وکارشناسان علم تغذیه دام در کارخانه دامداران دالانکوه می باشد و مکانیسم اثر آن بر روی موارد بالا متمرکزشده است . این ترکیب در درمان یا این که طول مقطع بیماری در گوساله‌ها تأثیر نداشته بلکه با تقویت بنیه همگانی در جبران عارضه ها ثانویه آن مضاعف مفید می‌باشد و منجر ریکاوری دام می گردد . این کالا با اعتنا به ترکیبات به فعالیت رفته در آن در دست کم مقطع ممکن هوشیاری، شادابی و اشتهای حیوان را بازگردانده و سبب تقویت سیستم ایمنی وگوارش دام می‌گردد، به طوریکه گوساله مجال پاسخ به معالجه را پیدا کرده و از مرگ ناگهانی نجات مییابد . به کار گیری از این محصول در دو هفته نخستین معاش گوساله سبب بالا رفتن سیستم ایمنی حیوان شده و حیوان را در برابر ابتلا به بخش اعظمی از بیماریها واکسینه می کند . علاوه بر این تحقیقات نشان داده مصرف S .F .C به فیس ۲۰ گرم در روز در ارتفاع زمان رشد نرخ تلفات گله را ۳۰% کاهش داده و میانگین وزن گوساله را در ۳ ماهگی ۷ % ارتقاء می دهد . 


در ترکیب این محصول از مواد گیاهی به هم پا بعضی افزودنی‌های مجاز غذایی و مکمل‌ها با مقادیر استاندارد استعمال شده است و آنتی بیوتیک سنتتیک در این ادغام جایگاهی ندارد . 


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

تولید و پخش تنورگازی هرمزگان , تنور گازی اپارتمانی استار وب انجام پایان نامه معماری گنجشک خورده به شیشه خوشبخت با تو دانلود نرم افزارهای فارسی DOS یک مترجم Alex آپشن خودرو | گندم کار