* تعویض مطلوب آب بر حسب وضعیت هنگامی به منظور دفع و رقیق سازی سموم و گازهای ساخت شده و نیز متعادل ساختن دمای آب استخرها و همینطور حذف بقایای فیتوپلانکتونی و زئوپلانکتونی و میکروارگانیسم های ساخت کننده گونه های شکوفایی جلبکی به خواسته افزایش کیفیت آب مزرعه در وسط عصر و روزهایی با هوای شرجی اامی می باشد . در مسئله ماهیان قزل آلا چون در حجم کم تراکم بالایی دارا‌هستند هنگامی میزان آمونیاک و نیترات مضاعف شود کار کشته به دفع نیستند . ماهی همه داراست ولی 90% مواد دفعی بدن ماهی از آبشش با تکثیر معمولی دفع می شود . در محفظه استخر زمانی آمونیاک بیش از حد افزایش یابد دفع نمی شود و برای دفع مواد ازته نیاز به انتقال فعال و مصرف انرژی می باشد و ماهی به جای وزن گیری انرژی از دست می دهد پس باید سرعت بده بستان آب عمده شود . 

پرس پلت

* به خواسته جلوگیری از ایجاد شکوفایی جلبکی غیر استاندارد و نامتعادل استفاده از کود مرغی ممنوع بوده و برای مقابله با پیدایش احتمالی بلوم ، به کارگیری از آهک کشته توصیه می شود ( آهک جلوی نشر و تزاید فیتو پلانکتون ها و زئو پلانکتون ها را می گیرد) . 


* در صورت عدم قابلیت تعویض آب و همینطور ایجاد تغییرات شدید PH در ارتفاع شبانه روز، استعمال از آهک در استخر های خاکی (با مصرف 50 کیلوگرم به ازای هر هکتار و به رخ اسپری در مرحله استخر به مراد ترکیب ذرات آویزان و بهبود شفافیت آب و تهیه و تنظیم حجم بافری آب) حتمی است . 


* تصویب روزانه فاکتورهای فیزیکو شیمیایی آب مانند مرتبه حرارت، اكسیژن، سختی و مواد آلی همینطور نظارت سلامت ماهیان می بایست بصورت مستمر فیس گیرد تا در چهره مشاهده موقعیت نامساعد نسبت به تصحیح آن مبادرت گردد . همچنین تغییر تحول نکردن PH محیط آب آهک بیشتر کرده زیرا آهک خواص بافری آب را ارتقاء می دهد . 


* در اختیار گرفتن گازهای سمی استخر های پرورشی و تصویب و مقدار گیری دوره ای آنان در مزرعه پرورش اامی بوده و برای پرهیز از پیدایش این مشکل، استفاده از شیرابه زئولیتی به خواسته کاهش گازهای سمی استخرها سفارش می گردد که از شیرابه کود مخلوط با آهک زنده ( به ازای هر 1000 لیتر شیرابه 1 کیلوگرم آهک زنده مسئله نیاز است) به کارگیری گردد . گازهای سمی مانند S H2 در ادغام با آب ساخت اسید سولفوریک می نماید که موجب مرگ ماهیان می شود . 



* در به کارگیری از خوراک های كنسانتره به شرط نگهداری صحیح معمولاً مشكل آلودگی غذا وجود ندارد، اما در غذادهی بوسیله غذاهای دستی بخصوص موادی كه پرسرعت فاسد می شوند مثل ضایعات كشتارگاهی خطر ابتلاء ماهیان به بیماری های میكروبی بسیار دوچندان است، بنابراین در نحوه تهیه و تنظیم و مراقبت طعام رعایت نكات پایین اضطراری است: 

الف) تامین خوراک از منابع کا ملا بهداشتی و سلامت انجام بگیرد . 


ب) خوراک می بایست در انبارهای خشك، خنک و منزه محافظت شود و در موضوع غذاهای كنسانتره به مورخ مصرف آن‌ها می بایست توجه كرد . 


ج) مواد و غذای ورودی به انبار بایست از لحاظ آلودگی به ه‌ها و آفات كنترل شود . 


د) از چیدن كیسه های طعام در كف انبار خودداری شود برای این كار می بضاعت از پالت ها یا این که الوار چوبی به کارگیری كرد . 


ه) در موضوع استعمال از ضایعات كشتارگاهی، خوراک بایستی به میزان نیاز روزانه تنظیم شده و پیشین از مصرف حرارت داده شود، همچنین استعمال از نوع های قابل کنترل و ارزیابی بایستی انجام بگیرد . پیشنهاد می شود به کارگیری از چنین موادی در مزارع به طور کلی متوقف شود چون منشا آلودگی خواهد بود . 


* قسمت ضروري ديگر در برنامه مدیر بهداشت، پايش بيماري ها بوده كه دربرگیرنده برنامه ريزي منظم جهت ارزيابي بهداشتي استخرهاي يك مزرعه میباشد و با اعتنا به موقعيت و وضعيت مزرعه، نمونه گيري از ماهيان تلف شده، ماهي هاي زنده و يا از هر دو بایستی بعمل آيد . در ماهيان از آبشش، پوست، باله و اندام هاي داخلي به ويژه كليه جهت كشت باكتريایي ، جداسازي ويروسي و غيره نمونه برداری مي شود . به هر هم اکنون هيچ کدام از اين آزمايشات نمي تواند بی تردید نشان دهنده عدم آلودگي به پاتوژن هاي بالقوه در جمعيت ماهيان باشد و تنها به كاهش مخاطرات ناشي از کارداران بیماری زا در مزرعه یاری می نماید . 


* شیوه خوراک دهی و میزان غذادهی، بایستی متناسب با الگوی پرورشی باشد . 


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

آرامش ِ پنهان آموزش سئو و دیجیتال مارکتینگ تکنولوژی وبلاگ کاشت مو تور گرجستان اتاق سئو معرفی برترین آموزشگاه ها و اساتید موسیقی اصفهان فروشگاه آنلاین روغن سالم پایگاه اطلاع رسانی روستای قوژد