DCAD به عنوان ابزاری در جهت در دست گرفتن برخی بیماری های متابولیکی و افزایش ایجاد شیر در سال های اخیر مورد اعتنا قرار گرفته می باشد . در این مقاله به مروری اجمالی در قضیه این مقوله خوا هیم پرداخت و بعضی سفارش های جدیدتر را مطرح خوا‌هیم نمود . 



تفاوت 
کاتیون – آنیون (DCAD) به روز 
DCAD یا این که تفاوت کاتیون-آنیون معیاری می باشد که شما می بایست نیز در گاو خشک و هم در گاو شیری از آن استفاده فرمائید . درگاوهای خشک انتظار زایش، DCAD منفی میتواند به پیشگیری از بیماری های متابولیکی کمک کند و در گاوهای شیری DCAD مثبت می تواند به افزایش تولید شیر کمک کند . DCAD به دو شیوه ابلاغ می شود؛ میلی اکی والان یا این که در 100 گرم و یا این که در 1 کیلوگرم . برای راحتی کار با این اعداد اضطراری هست بدانیم که برای تبدیل DCAD بر حسب میلی اکی والان در 100 گرم، عدد مربوطه را در 10 ضرب نماییم . 
معروفترین معادله حساب و کتاب DCAD معادله پایین می باشد: 
DCAD در 100 گرم ماده کم آب جیره= [(%Na × 43 .5 + %K × 25 .6) − (%Cl × 28 .2 + %S × 62 .5)] 

DCAD 
در 1 کیلو ماده کم آب جیره= [(%Na × 435 + %K × 256) − (%Cl × 282 + %S × 625)] 


مواد معدنی بر حسب درصدی از ماده کم آب می باشد . 

DCAD 
برای گاوهای کم آب انتظار زایش: 
DCAD توصیه شده برای گاوهای کم آب کمتر از سه هفته مانده به زایش چیزی در حدود 10- تا 15- میلی اکی والان در 100 گرم ماده کم آب می باشد . 
جیره های با DCAD منفی به محافظت سطوح کلسیم خون یاری می نماید . 
برای مقدار گیری این که DCAD شما کافی می‌باشد یا نه، pH ادرار را اندازه گیری نمایید . در‌صورتی‌که DCAD مطلوب باشد pH ادرار بایستی فی مابین 6 تا 6 .5 میباشد . 
DCAD 
برای گاوهای شیرده: 
مروری بر مقاله‌ها علمی-کاربردی در سال های اخیر نشان می دهد که DCAD مثبت 25 تا 40 میلی اکی والان در 100 گرم ماده خشک برای حداکثر کردن ماده کم آب مصرفی و ایجاد شیر کارآمد و کافی می‌باشد . 
ارتقا DCAD به سطوح ابلاغ شده، تولید شیر را در تنش سرمایی و گرمایی افزایش می دهد . 
خوراندن جیره ای با DCAD مثبت در وضعیت تنش حرارتی دارای منفعت خواهد بود . داده ها جدید از DCAD در بین 25 تا 30 میلی اکی والان در 100 گرم ماده خشک حمایت می نماید بر خلاف توصیه های دیرین که تا 45 برای گاوهای شیرده سفارش می نمودند . 
جدیدا توجهاتی به نسبت پتاسیم:سدیم مطرح شده می‌باشد . هرچند داده ها کمی در دست هست ولی گفته می شود که در وضعیت تنش حرارتی این نسبت بایستی بیش از 3 به 1 باشد . علوفه مرجع پتاسیم در جیره می باشند و به طور کلی و در وضعیت کنونی جمهوری اسلامی ایران یونجه بیش از ذرت سیلو گردیده پتاسیم دارااست . بخش اعظم علوفه و خوراک های مرسوم از لحاظ سدیم بینوا می باشند و براین اساس نمک و جوش شیرین مهم‌ترین منابع تامین سدیم در جیره میباشند . هنگامی یونجه بیش از دو-سوم ماده خشک علوفه جیره را تشکیل می دهد، افزودن نمک به 0 .5% ماده خشک جیره می تواند در وصال به DCAD بهینه و نگه داشتن نسبت عمده از 3 پتاسیم به سدیم امداد خواهد نمود . در جیره هایی که ذرت سیلو شده بیش از دو-سوم ماده خشک بخش علوفه ای جیره را تشکیل می دهد، افزدودن پتاسیم برای رسیدن به دست کم پتاسیم 1 .3% ماده خشک نیاز خواهد بود . این نسبت در نرم افزار جیره نویسی آمینوکا نشان داده می شود . 

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Dianna خرید و فروش و رهن و اجاره ملکی مجله ادبی خوابگردها کارنامه جعلی تی وان موزیک - دانلود آهنگ Toasty گنج دانلود - دانلود رایگان فیلم و سریال با لینک مستقیم