بیماری 

بلدرچین ها در صورتی که قصد دارید جوجه بلدرچین خریداری نمایند خوبتر می‌باشد از افراد مطمئن خریداری فرمایید تا جوجه هایی تندرست تحویل شما دهد . یک جوجه سلامت دائما در حالا جست و خیزکردن، نوک زدن، تناول کردن و آشامیدن می باشد در صورتی که جوجه شما در گوشه ای آهسته نشسته می باشد می بایست بدانید که جوجه بلدرچین شما یا این که سردش است یا این که اینکه بیمار شده می‌باشد . 


گونه های 

بیماری های بلدرچین ها عبارتند از: 

-بیماری 

مارک: این بیماری عصبی می باشد و سبب فلج شدن گردن و پر و بال ها و پا می شود که واکسن آن در سن 20 روزگی از حوزه‌ گردن به آن‌ها تزریق می شود 

-بیماری نیوکاسل: این بیماری موجب آبریزش بینی، نفس نفس زدن، تنفس با منقار باز، بی اشتهایی و … می شود، واکسن این بیماری هم زمان با واکسن مارک به رخ قطره چشمی انجام می شود و پس از آن با مسافت هنگامی سه ماهه به رخ اسپری در چشم پرنده پاشیده می شود . 

پرس پلت

-بیماری آنفولانزا: این بیماری مجاری تنفسی پرنده را مشغول می نماید و در بعضی موارد شدید بینی پرنده مالامال از مواد پنیری می شود، آبریزش از چشم ها و کبودی رمز و صورت از دیگر علایم این بیماری می باشد . 


– آبله: از علایم این بیماری پیدایش تاول هایی بر روی پلک، تاج و سایر نقاط فارغ از مالامال پرنده می باشد . ورم پرده چشم، تجمع مواد پنیری در پلک چشم از دیگر علایم بیماری می باشد . واکسن این بیماری در سن 6 الی 8 هفتگی مصرف می شود . 


بقیه بیماری هایی که ممکن است هنگام رویش بلدرچین در خانه پرنده را درگیر خود نماید شامل: کوکسیدیوز، کانیبالیسم، سالمونا، برونشیت و … می باشد . 




تغذیه 

بلدرچین ها تغذیه جوجه بلدرچین ها به خصوص بلدرچین های یک هفته ای متفاوت با بلدرچین های بالغ می باشد . معمولا برای بلدرچین های جدید متولد شده نوعی غذای آماده به اسم استارتر وجود دارد که برای جوجه بلدرچین ها دوچندان موءثر می باشد . برای بلدرچین های بالغ نیز انواع پلت ها وکنسانتره مهیا وجود دارد . در صورتی که خودتان قصد تهیه غذای بلدرچین ها را دارید باید یک جیره غذایی کامل برای آن‌ها در حیث بگیرید تا گونه های ویتامین ها و مواد معدنی را دارا باشد و نیز چنین میزان پروتئین بیشتری داشته باشد . در موضوع بلدرچین های تخم گذار بایستی توجه نمائید که در جیره غذایی آن ها میزان زیادی کلسیم و پروتئین وجود داشته باشد، چون به عامل تخم گذاری بدشان به کلسیم بیشتری احتیاج پیدا می نماید . 


بایستی روزانه سه جايگاه بلدرچین ها را تغذیه نمایید و هر توشه به مقدار 10 گرم دان برای هر پرنده در لحاظ بگیرید . یعنی هر بلدرچین روزانه 30 گرم دان مصرف می کند . 




نکات 

دارای اهمیت در رویش بلدرچین در خانه هنگام رشد بلدرچین در خانه باید به نکات تحت دقت کنید . 


1- شما می بایست مدت کافی برای رویش بلدرچین در خانه داشته باشید، زیرا روزانه سه سکو می بایست به آن ها آب و غذا بدهید و محیط زندگی آن‌ها را مداما نظارت کنید . 


2- باید به این پرنده عشق و علاقه داشته باشید تا بتوانید با علاقه و عشق و علاقه آن‌ها را پرورش دهید در صورتی که هدف شما صرفا درآمد زایی باشد بهتر است، این مورد را تعیین نکنید . 


3- داشتن مکان کافی او‌لین شرط در رشد بلدرچین می باشد، باید مقدمه به تفکر مکان باشید آن گاه جوجه ها و سایر امکانات را بخرید . 


4- به ازای هر پنج بلدرچین ماده بایستی یک بلدرچین نر را جهت بارور نمودن تخم ها در در میان آنان قرار دهید . توجه نمائید که قرار دادن بیش از یک بلدرچین نر در یک قفس، باعث به وجود وارد شدن مبارزه در در بین بلدرچین های نر می شود . 


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Leslie طراح دکور طلا و جواهر الماس نیوز سئو و بهینه سازی بخوانیم و بنویسیم دمنوش شرکت یزد بسپار yazd baspar group هفته نامه فرهنگی اجتماعی محور افراسیاب