کیفیت 

گوشت گاوهای رشد یافته در مرتع گاوهای 

رشد یافته در مراتع: در صورتیکه رشد گاو ها در مراتع چهره بگیرد کیفیت جنازه گوشت گاو تغییر و تحول می نماید . این رویه رویش گاو، بخش اعظم در کشورهایی دیده می شود که علفزارهای ارگانیک بسیار وجود داراست . در این منش اغلب گاوها به منظور تولید گوشت رشد داده می شوند و شیر تولید گردیده از این گاوها فقط به مصرف گوساله ها می برسد . 


در این مدل پرورش گاو، نژادهای گوشتی مطلوب ترین گاوها برای رسیدن به فیض آوری می‌باشند . در این خط مش گاوها تمامی در مراتع می باشند . 


زایش گاوها معمولا در ابتدای بهار هست و گوساله های به جهان آمده تا نقطه پايان تابستان با مامان می‌باشند و علاوه بر شیر مامان از مراتع هم تغذیه می نمایند . با شروع فصل پاییز گوساله ها از شیر گرفته شده و در فصل‌زمستان رویش کمی دارا‌هستند . 

پرس پلت

در فصل زمستان در جبران فقدان مرتع، علوفه کم آب به گوساله ها داده می شود . دامداران گوساله هایی که قرار هست برای تولید گوشت به فروش برسند را در این دوران اخته می نمایند تا هنگام بهار سرعت رشد بالایی داشته باشند . سرعت پرورش وزن این گوساله ها در فصل بهار روزانه در حدود 400 تا 600 گرم می باشد که موجب پروار شدن گاوها می شود . 


گوساله ها در زمستان های آن‌گاه هم با کاهش وزن نسبی مواجه اند اما این کاهش وزن از فصل‌زمستان اول به مراتب کمتر می باشد چون گوساله ها مقاومتر می شوند . گوساله های 3 یا این که چهار ساله در غایت به وزن ایده آل برای فروش می رسند . معمولا گوساله ها در مدت فروش وزنی در حدود 700 تا 900 كيلوگرم خواهند داشت . 


کیفیت 

گوشت گاوهای رویش یافته در مرتع گاوهای 

مرتع دارای گوشت مرغوب 

این گاوهای 3 یا این که 4 ساله منشا غذایی اصل شان علوفه بوده میباشد و وزن لاشه گوشت این گاوها حدودا 400 تا 450 كيلوگرم بوده و پیشاز ذبح و در موقعیت زنده وزنی مساوی 800 تا 900 كيلوگرم دارا هستند . 


گاوهای مرتع با گوشت مرغوب کمترین استخوان و بیشترین گوشت را دارا‌هستند . این گاوهای گوشتی بافت هایی متناسب دارا‌هستند که عضله‌ها و چربي بين الياف ماهیچه‌ها آن ها به صورت یکنواختی پخش شده می‌باشد . گوشت مرغوب گاوهای مراتع اکثر اوقات قابل انعطاف و آبدار بوده و برجسته هست . 


این گوشت ها هنگام طبخ مضاعف خوشمزه میباشند . 


کیفیت 

گوشت گاوهای پرورش یافته در مرتع گاوهایی 

با گوشت نامرغوب 

گاوهایی که پس از ذبح و قصابی گوشت کمتری داشته و دنده ها و چربی گوشت وزن بالایی دارااست گوشت نامرغوبی دارا‌هستند . این گوشت ها ترد نیستند و به رنج طبخ می شوند . 


در واقع نا مرغوب بودن جنازه گاو موجب می شود که یک دامدار پس از بازه زمانی طولانی پرواربندی گاو و هزینه های فراوان و خرید علوفه، نتیجه کافی را از این سرمایه گذاری کسب نکند . طعم این گوشت ها چندان دلچسب نمی باشد . 



مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Theresa عمومی و آزاد ناهارتايم Jennifer توریسم و گردشگری اشپزی دوره تخصصی آموزش رایگان PLC و مکاترونیک در مرکز آموزش فنی و حرفه ای مشیریه تهران (شهید چمران)بزرگترین مرکز فنی و حرفه ای کشور دانشگاه پیام نور بین الملل ترکیه. الانیا کسب و کار آنلاین سین